Telefoon

+31 6 54 37 24 37

Email

Info@adm-dakwerken.nl

Werkdagen

Maandag - Vrijdag: 08:00 - 17:00

Wij bij A.D.M. Dakwerken zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van alle soorten dakwerken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

  1. Dakreparatie: Bent u het beu om lekkages en andere problemen te hebben met uw dak? Wij kunnen uw dak herstellen en ervoor zorgen dat het weer in topconditie is.
  2. Dakrenovatie: Heeft uw dak toe aan een grondige opknapbeurt? Wij kunnen uw dak volledig renoveren en ervoor zorgen dat het weer jaren mee kan.
  3. Nieuwe daken: Gaat u verhuizen of wilt u uw huidige dak vervangen? Wij kunnen u helpen bij het aanleggen van een nieuw dak, van dakbedekking tot dakisolatie.
  4. Zinkwerk: Zink is een duurzaam materiaal dat geschikt is voor verschillende doeleinden op het dak, zoals hemelwaterafvoer of daklijsten. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van zinken elementen.
  5. Dakinspectie: Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden we ook dakinspecties aan. Zo kunt u op tijd problemen opsporen en oplossen, voordat ze uit de hand lopen.

Als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

[instagram-feed]