Telefoon

+31 6 54 37 24 37

Email

Info@adm-dakwerken.nl

Werkdagen

Maandag - Vrijdag: 08:00 - 17:00

Wij bieden een ruim aanbod aan diensten op het gebied van dakwerken aan. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

  1. Dakreparatie: Bent u het beu om lekkages en andere problemen te hebben met uw dak? Wij kunnen uw dak herstellen en ervoor zorgen dat het weer in topconditie is.
  2. Dakrenovatie: Heeft uw dak toe aan een grondige opknapbeurt? Wij kunnen uw dak volledig renoveren en ervoor zorgen dat het weer jaren mee kan.
  3. Nieuwe daken: Gaat u verhuizen of wilt u uw huidige dak vervangen? Wij kunnen u helpen bij het aanleggen van een nieuw dak, van dakbedekking tot dakisolatie.
  4. Zinkwerk: Zink is een duurzaam materiaal dat geschikt is voor verschillende doeleinden op het dak, zoals hemelwaterafvoer of daklijsten. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van zinken elementen.
  5. Dakinspectie: Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden we ook dakinspecties aan. Zo kunt u op tijd problemen opsporen en oplossen, voordat ze uit de hand lopen.
  6. Lekkageopsporing: en -reparatie: Een lekkage op het dak kan vervelend zijn en kan ook gevaarlijk zijn als het niet op tijd wordt opgemerkt en opgelost. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkages.

Als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

[instagram-feed]